Sean ‘Diddy’ Combs ontkent mishandeling

0

Sean ‘Diddy’ Combs zou vorig jaar een man in het gezicht hebben geslagen, maar de rapper ontkent in alle toonaarden. “Als er al contact is geweest tussen ons dan komt dat omdat hij tegen mijn uitgestrekte arm aanliep.” Het incident vond vorig jaar plaats na de uitreiking van de Oscars schrijft De Telegraaf.

“Combs probeerde mijn vriendin te versieren. Ik vroeg haar of ze met me mee naar buiten wilde gaan, maar op dat moment kreeg ik een klap”, aldus het slachtoffer. ‘Diddy’ laat in zijn verklaring weten dat het niet zijn schuld was. ” Hij kwam op me af en om mezelf te beschermen stak ik mijn hand naar voren. Misschien is hij er tegenaan gelopen.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.