Aretha Franklin boos op Beyonc?©

0

Aretha Franklin is boos omdat Beyonc?© Knowles Tina Turner zondag bij de Grammy Awards aankondigde als ‘the queen’. Aretha laat zich niet graag beroven van haar reputatie als koningin van de soulmuziek en stelde dinsdag in een verklaring dat het een goedkope manier is om onrust te stoken. Iedereen weet immers dat Aretha Franklin de enige echte ¬¥Queen of Soul¬¥ is.

De 68-jarige Turner bracht zondagavond samen met Knowles haar hits ‘What’s love got to do with it’ en ‘Better be good to me’ ten gehore. Voordat Turner op het podium verscheen, bracht Beyonc?© een eerbetoon aan souliconen, onder wie de 65-jarige Franklin. “Maar er is ?©?©n legende die de essentie bezit van al deze dingen: de glamour, de soul, de passie, de kracht en het talent”, verwees Beyonc?© vervolgens naar ‘The Queen’: Turner.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.