Lenny Kravitz opgenomen in ziekenhuis

0

Rocker Lenny Kravitz is maandag opgenomen in een ziekenhuis in Miami omdat hij last heeft van bronchitis. Dat heeft zijn woordvoerster bekendgemaakt. Ademhalingsproblemen in combinatie met een griepje hebben de 43-jarige muzikant geveld. De zanger had al sinds half januari klachten, die hebben geleid tot de longziekte. “Vanwege extreme uitdrogings- en uitputtingsverschijnselen konden de doktoren hem niet thuis behandelen”, aldus de woordvoerster.

Omdat het niet bekend is hoe lang de rockmuzikant aan het ziekenhuisbed gekluisterd zal blijven, is zijn Europese tournee tot nader order verzet. De zanger zou gaan toeren om zijn nieuwe album ‘It Is Time For A Love Revolution’ te promoten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.