Aretha Franklin MusiCares Person of the Year

1

Aretha Franklin is tijdens een benefietconcert tot ‘MusiCares Person of the Year’ uitgeroepen. MusiCares is een organisatie die muzikanten ondersteunt op financieel, persoonlijk en medisch vlak. Onder anderen John Legend, Corinne Bailey Rae en Fantasia beklommen afgelopen vrijdagavond het podium om ‘Respect’ te tonen aan de souldiva. Het benefiet leverde 3,1 miljoen euro op meldt Nieuws.nl.

Aretha Franklin ontving de prijs voor haar prestaties als muzikant en haar filantropische werk voor verschillende kinderorganisaties en kerken in Detroit. Omringd door muziekgiganten als Clive Davis, Quincy Jones en Berry Gordy luisterde de 65-jarige r-and-b-ster naar verschillende interpretaties van de grootste hits uit haar carri?®re.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.