Kanye brengt ode aan overleden moeder

0

De Amerikaans zanger Kanye West brengt vandaag (zondag) tijdens de uitreiking van de Grammy Awards een ode aan zijn onlangs overleden moeder. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People vrijdag, schrijft Nieuws.nl. Een bron verklapt dat de rapper tijdens de repetities een ‘ontroerende medley’ van de nummers ‘Stronger’ en ‘Hey mama’ zong.

West, van wie nog niet officieel is bekendgemaakt dat hij optreedt tijdens de Grammy’s, heeft zelf acht nominaties op zak. Hij maakt onder meer kans op de prijs van beste album voor zijn plaat ‘Graduation’. Donda West overleed in november op 58-jarige leeftijd. Dit gebeurde kort na een buikwandcorrectie en een borstverkleining. Vorige maand werd bekend dat een hartafwijking in combinatie met complicaties na de operatie de doodsoorzaak vormden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.