Will.i.am scoort met Obama-song

0

De video die Black Eyed Peas-zanger Will.i.am maakte ter ondersteuning van de campagne van Barack Obama is een regelrechte hit. Het clipje, waarvoor de zanger een speech van de Democraat bewerkte tot een strijdlied, is volgens Nieuws.nl al bijna twee miljoen keer bekeken sinds het vrijdag op YouTube werd gezet.

Will.i.am raakte ge?Ønspireerd toen hij op televisie een toespraak van Obama bekeek. “Het was alsof hij tegen mij praatte”, vertelt de zanger. “Ik wilde dat iedereen de speech zou zien en dat iedereen door zijn woorden net zo ge?Ønspireerd zou raken als ik.”

In het nummer, dat ‘Yes we can’ heet, wordt de stem van Obama begeleid door muziek en een rap van Will.i.am.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.