Somogyi wil film maken met Ludacris

0

Goede Tijden, Slechte Tijden acteur Ferry Somogyi wil zich gaan focussen op het produceren voor film en televisie in Amerika. “Er is al een script en daarvoor probeer ik nu financiers bij elkaar te krijgen”, vertelt de acteur donderdag in De Telegraaf.

Somogyi is al een eind op weg, want een groot artiest zou al warmlopen voor het project. “De Amerikaanse acteur Ludacris wil meedoen en heeft al een intentieverklaring getekend”, vertelt Somogyi, die Rik speelt in de RTL-soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Ludacris, die ook aan de weg timmert als rapper, speelde in films als ‘Crash’ en ‘2 Fast 2 Furious’.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.