Concert Angie Stone uitgesteld

0

Het concert dat de Amerikaanse zangeres Angie Stone op 14 februari zou geven is uitgesteld tot dinsdag 22 april. Gekochte kaarten blijven geldig voor het nieuwe concert. Het uitstellen van het concert is op verzoek van het management van Angie Stone, dat verder geen uitspraken wil doen over de reden hiervan schrijft NU.nl.

Mensen die kaarten hebben, maar niet aanwezig kunnen zijn tijdens het concert in april, kunnen hun kaartje inleveren bij een van de voorverkoopadressen en krijgen dan hun geld terug. Er zijn overigens nog kaarten te koop voor het optreden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.