15-jarige Tania Christopher zingt titelsong

0

Zangeres Tania Christopher, 15 jaar oud, zingt de Nederlandse titelsong van de Amerikaanse film Step Up 2. Dat maakte distributeur Independent Films vrijdag bekend. De Amsterdamse Christopher werd ontdekt op filmpjeswebsite YouTube. Het nummer, Show Me, is de eerste single van de jonge artieste.

Rapper Yung Craze uit Lelystad, eveneens pas 15 jaar, is ook te horen op de titelsong. In Step Up 2 slaan twee dansstudenten van verschillende achtergronden de handen ineen om mee te doen aan een underground streetdance-wedstrijd. Step Up 2 draait vanaf 21 februari in de Nederlandse bioscopen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.