Swingbeatz in Thalia Lounge

0

De eerste ‘Swingbeatz’ van het jaar in Januari was zwaar uitverkocht, deze maand is er voor degene die het meegemaakt hebben en degene die het toen gemist hebben weer een mogelijkheid om echt te feesten met de beste DJ‚Äôs en de leukste muziek.
Stap op de Swingbeatz soultrain en maak een reis door de jaren 70, 80, 90 en het heden met een lange stop bij de Swingbeat hits.
Artiesten als Bobby Brown, Baby Face, The Mac Band, Big Daddy Kane, Kwame, Midnight Star, Troop, After 7, Karen White, SOS Band, Guy, Good Girls, En Vogue, Boyz II Men, Jodeci enz. maar ook The Eurythmics, Terence Trent D’arby, Boy George en Bob Marley komen voorbij .

Vervlogen tijden van clubs als Bluetiek-Inn/Network, Metropool, Cartouche,Soul Kitchen, Imperium, Beebop, Spaceball, de Boc, Locomotion Sundays, & Timeless zullen weer herleefd worden, tijden dat het nog leuk was om uit te gaan en iedereen de danspasjes, zoals “The Chicken” kende.

Swingbeatz, een oude rage, geeft een nieuwe impuls aan het uitgaansleven in Rotterdam. Redenen te meer om vrijdag 8 februari a.s Swingbeatz @ Thalia te bezoeken en daar al die bekenden uit de jaren 80 en 90 weer te spreken en te grooven op de lekkerste Swingbeats, te dansen en stampen op de knallende disco & mellow klassiekers, en te chillen op de zwoele slow jams.

SWINGBEATZ
Datum: vrijdag 8 februari
Plaats: Thalia Lounge, Kruiskade 31 Rotterdam
Tijd: 23.00-05.00
Leeftijd: 25+
DJ’s; mixmaster J, Chippie, Superior
Prijs: 12 euro (geen vvk)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.