Foxy Brown mag gevangenis niet uit

0

Foxy Brown mag niet de cel uit om haar gehoorapparaat te laten repareren. De rapster had twee weken geleden verzocht om vervroegde vrijlating omdat haar gehoor in de gevangenis achteruit zou zijn gegaan. Maar volgens de rechter was de situatie niet dringend genoeg schrijft Nu.NL.

Brown stelde in haar verzoekschrift dat het ge?Ømplanteerde gehoorapparaat moet worden gerepareerd en opnieuw geprogrammeerd. Anders zou de schade onherstelbaar zijn. Door de afwijzing van de rechter moet de rapster nu tot september haar gevangenisstraf uitzitten.

Foxy Brown is vorig jaar tot een jaar gevangenisstraf veroordeeld, omdat ze terwijl ze onder toezicht van justitie was geplaatst in verband met geweldpleging verschillende keren de fout inging.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.