Rappersduo trekt zich terug uit film Alibi

0

Het rappersduo Lange Frans en Baas B heeft zich terug getrokken uit de film Alibi. Dat heeft regisseur Johan Nijenhuis maandag bekendgemaakt. Het tweetal zou naast The Partysquad ?©?©n van de twee titelsongs leveren voor de romantische komedie. De rappers eisten echter dat zij als enige hun single mochten uitbrengen en dat het nummer van The Partysquad dus niet op plaat zou verschijnen. Omdat regisseur Nijenhuis niet op deze eis in ging, besloten Lange Frans en Baas B zich uit het project terug te trekken.

,,Het nummer van The Partysquad past veel beter bij de sfeer van het verhaal”, aldus de filmmaker. ,,En het is heel gebruikelijk om meerdere singles uit te brengen rond de verschijning van ?©?©n film.” Alibi, met naast Akkabi in de hoofdrollen Frederik Brom, Egbert Jan Weeber en Georgina Verbaan, draait vanaf 14 februari in de Nederlandse bioscopen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.