Frontman Ali Campbell verlaat UB40

0

Ali Campbell, de frontman van UB40, zegt de Britse reggaeband vaarwel. Na bijna dertig jaar wil hij zich op soloprojecten gaan storten, zo heeft de band bevestigd. De overige zeven bandleden zullen doorgaan met optreden en het opnemen van nieuwe albums, zo meldt Nieuws.NL. De 48-jarige Campbell treedt volgende maand voor het laatst met UB40 op in Australi?´, Nieuw-Zeeland en Oeganda.

Hoewel een woordvoerder van UB40 zijn vertrek heeft bevestigd, is Ali Campbell in mei nog gewoon van de partij bij Pinkpop Classic. Dat stelt Pinkpop-oprichter Jan Smeets. “Hij komt alle contracten na die hij heeft met UB40”, zegt de muziekveteraan. “Wij hebben van zijn management ook nooit iets gehoord over uitstappen. We weten alleen dat hij een soloproject gaat doen.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.