Youssou N’Dour in de RAI

0

Youssou N’Dour geeft op 31 maart een concert in de Amsterdamse RAI. Dat heeft organisator Mojo Concerts woensdag bekendgemaakt schrijft Nieuws.NL. De aanleiding voor het optreden van de Senegalese zanger is het nieuwe album ‘Rokku mi rokka’, dat de internationale titel ‘Give and take’ draagt.

De eerste single van de nieuwe plaat, ‘Wake up (it’s Africa calling)’, is een duet met Neneh Cherry. Samen met de zangeres scoorde N’Dour in 1994 de megahit ‘7 seconds’. De 48-jarige artiest trad in Nederland voor het laatst in 2004 op. De kaartverkoop voor het concert gaat zaterdag van start.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.