UB40 op Pinkpop Classic

1

UB40 is door de organisatie van Pinkpop gestrikt voor Pinkpop Classic. De Britse band is de slotact van de concertdag, die op pinkstermaandag 12 mei plaatsvindt. Dat heeft Buro Pinkpop woensdag bekendgemaakt schrijft Nieuws.nl. Pinkpop Classic vond vorig jaar voor het eerst plaats en richt zich op oudere muziekliefhebbers die ‘niks liever willen dan een lekker d?©j?† vu-gevoel’.

Het driedaagse festival Pinkpop vindt dit jaar voor het eerst in zijn 39-jarig bestaan niet plaats in het pinksterweekeinde. Omdat het weekeinde dit jaar vroeg in het festivalseizoen valt, op 11 en 12 mei, was de organisatie bang dat veel grote bands niet zouden kunnen komen. Pinkpop vindt nu plaats van 30 mei tot 1 juni.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. […] Hoewel een woordvoerder van UB40 zijn vertrek heeft bevestigd, is Ali Campbell in mei nog gewoon van de partij bij Pinkpop Classic. Dat stelt Pinkpop-oprichter Jan Smeets. “Hij komt alle contracten na die hij heeft met UB40″, zegt de muziekveteraan. “Wij hebben van zijn management ook nooit iets gehoord over uitstappen. We weten alleen dat hij een soloproject gaat doen.” […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.