Eddie Murphy genomineerd voor slechte film

0

Eddie Murphy heeft maandag vijf nominaties voor de Golden Raspberry Awards in de wacht gesleept. Nog nooit kreeg ?©?©n persoon zo veel nominaties voor de ‘Razzies’ schrijft Nieuws.NL. Murphy kreeg de nominaties voor de komedie ‘Norbit’. De Golden Raspberry Awards zijn een reactie op de Oscars en werden in 1980 voor het eerst uitgereikt. Ze zetten de slechtste films van Hollywood in het zonnetje. De Razzies worden uitgereikt op 23 februari, ?©?©n dag voor de Oscar-uitreiking.

Murphy neemt in ‘Norbit’ de drie hoofdrollen voor zijn rekening. Hij speelt de titelrol, zijn vlezige vrouw en zijn Aziatische stiefvader. De drie karakters zijn elk apart genomineerd, maar ook als ensemble. Ook ontving Murphy een nominatie voor het door hem geschreven script van de film. In totaal ontving de komedie zeven nominaties, waaronder die voor slechtste film.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.