Roberto Cavalli bij babyshower Jennifer Lopez

0

Roberto Cavalli was zaterdag ?©?©n van de gasten bij de babyshower van Jennifer Lopez en haar man Marc Anthony. Dat meldt Nieuws.NL. De Italiaanse modeontwerper, die een roze wieg met luipaardprint had meegenomen voor het nog ongeboren kind van het stel, is goed bevriend met de zangeres. Hij was in oktober ook degene die haar zwangerschap wereldkundig maakte.

Ook actrice Leah Remini was ?©?©n van de gasten bij de babyshower, die in Amerika traditiegetrouw wordt gehouden als mensen een kindje verwachten. Producente Elaine Goldsmith-Thomas, die met J-Lo samenwerkte bij de film ‘Maid in Manhattan’, organiseerde het feestje op het dak van het Gramercy Park Hotel in New York.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.