Partysquad maakt titelsong ‘Alibi’

0

Dj-duo The Partysquad heeft de titelsong gemaakt voor de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘Alibi’. Dat heeft Independent Film donderdag bekendgemaakt. De film van Johan Nijenhuis is vanaf 14 februari te zien in de bioscoop. Het nummer ‘Stuk’ komt op 25 januari uit meldt Nieuws.nl. Op dezelfde gaat is de clip te zien op TMF. Ook rappers Dio, Sef en Sjaak hebben aan het nummer meegewerkt.

‘Alibi’ gaat over een bedrijf dat handelt in alibi’s. Als een van de oprichters verliefd wordt, komt hij in conflict met de praktijken op zijn kantoor omdat het meisje dat hij leuk vindt niets wil weten van mannen die iets te verbergen hebben. De hoofdrollen in de film zijn voor Egbert Jan Weeber, Achmed Akkabi, Frederik Brom en Georgina Verbaan.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.