Huwelijk Eddie Murphy alweer voorbij

0

Na twee weken huwelijk heeft Eddie Murphy al geen zin meer om nog langer met Tracey Edmonds te vertoeven. Dat schrijft De Telegraaf. Tracy en Eddie zijn twee weken geleden op het eiland Bora Bora getrouwd. Boze tongen verklapten dat de huwelijksreis gepaard ging met heftige ruzies en veel geschreeuw over en weer.

Omdat het huwelijk in Bora Bora niet bindend was, zou het kersverse stel de ceremonie dunnetjes over doen in Amerika. D?°t gaat dus niet gebeuren, meldt People Magazine. Omdat het huwelijk toch niet officieel bindend was, hoeven de twee in elk geval geen pijnlijke scheidingsprocedure door te maken.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.