Postman in voorprogramma Anouk

0

Anouk heeft haar man Remon Stotijn gevraagd om op te treden in het voorprogramma van haar twee concerten in het Arnhemse Gelredome. Voor 28 en 29 maart zijn nog kaarten beschikbaar, zo heeft concertorganisator Mojo woensdag laten weten schrijft Nieuws.nl. Stotijn, beter bekend als de soloformatie Postman, is al enkele jaren getrouwd met de populaire zangeres, met wie hij drie kinderen heeft.

Tien jaar geleden richtte hij de hiphopband Postmen op, waarmee hij hits scoorde als ‘Cocktail’ en ‘De bom’. Vorig jaar ging hij als soloartiest verder onder de naam Postman. Anouk Teeuwe staat momenteel in de hitlijsten met haar album ‘Who’s your momma’ en haar single ‘Good god’. Eind deze maand wordt haar nieuwe single ‘I don’t wanna hurt’ verwacht.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.