Janet Jackson gelooft niet in comeback

0

Janet Jackson weigert haar nieuwe plaat ‘Discipline’ een comebackalbum te noemen. “Ik denk dat je van een comeback spreekt als je weggaat en dan…weer terugkomt”, zegt de zangeres in het Amerikaanse muziekblad Billboard. “Mensen gebruiken het woord ‘comeback’ altijd zo makkelijk, maar ik ben nooit echt weggeweest.”

Toch valt niet te ontkennen dat haar vorige twee studioalbums, ’20 Y.O.’ (2006) en ‘Damita Jo’ (2004), te kampen hadden met tegenvallende verkoopcijfers schrijft Nieuws.NL. Van de platen gingen in de Verenigde Staten respectievelijk 648 en 999 duizend exemplaren over de toonbank. Vergeleken met de miljoenen exemplaren die ze verkocht van hitplaten als ‘Janet’ en ‘All for you’, waren de twee albums commerci?´le flops.

Met ‘Discipline’ wil de 41-jarige popster haar oude vertrouwde geluid combineren met moderne beats.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.