Michael Jackson gaat weer optreden

0

Michael Jackson zou niet alleen met zijn broers weer het podium bestijgen, maar de King of Pop gaat ook weer alleen optreden, meldden woensdag diverse media. Volgens de berichten geeft hij een aantal shows in de O2 Arena in Londen. De Nederlandse platenmaatschappij SonyBMG kan bij monde van woordvoerster Sandra Bulthuis nog niets bevestigen. ,,Maar ik ontken het ook niet. We weten er het fijne niet van en zijn aan het uitzoeken wat waar is van deze geruchten.”

Jackson zou 1 miljoen euro krijgen voor elke avond dat hij optreedt. De shows staan op het programma voor februari. Onduidelijk is nog hoeveel avonden Jackson de moonwalk weer uit de kast haalt. Eerder werd al bekend dat Wacko Jacko samen met zijn broers, The Jackson Five op tournee zou gaan. De solo-optredens in Londen zouden noodzakelijk zijn om de miljoenen schulden af te lossen, zo wil het gerucht.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.