Da Bounce Queens of Comedy

0

Op 26 januari 2008 vindt er een uniek stand-up comedy spektakel plaats in het Path?© Tuschinski Theater te Amsterdam. Da Bounce Comedy Nights zijn inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip. Er werden al verschillende uitverkochte shows georganiseerd in diverse locaties waaronder het Fortis Circus Theater in Scheveningen, Stadsschouwburg in Utrecht en de RAI in Amsterdam. Nu is het prachtige, sfeervolle Tuschinski Theater in Amsterdam het decor voor Da Bounce Queens of Comedy!

De speciale Late Night editie ‚ÄòQueens of Comedy‚Äô staat helemaal in het teken van vrouwen. Er worden drie zeer succesvolle com?©diennes overgevlogen vanuit Amerika en Engeland die de zaal geheid op zijn kop zetten! Zij zullen zeer zeker bewijzen dat niet alleen de mannen hilarisch zijn. Om deze avond compleet te maken, staan er ook een vrouwelijke DJ, host en een spectaculaire zangact op het podium.

Ook in de foyer is het een waar feest. Voor de show en in de pauze kun je dansen op de dampende beats van de DJ en kun je heerlijk genieten van allerlei exotische hapjes. Na afloop van de Comedy Show barst het feest los in een swingende afterparty.

Deze avond is extra speciaal vanwege de koppeling aan een goed doel, namelijk aids-preventie en begeleiding van aids-pati?´nten in Suriname. Hiervoor werkt Da Bounce samen met Stichting Maxi Linder te Suriname.

Een prachtige locatie, een goede sfeer, hilarische com?©diennes en nog veel meer. Al met al de formule voor een avond die je niet mag missen!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.