Hip hop filmfestival in Den Haag

0

Voor de vierde keer presenteert Filmhuis Den Haag het International Hip Hop Film Festival Black Soil! In ZAAL5 zijn 4 Hip Hop-geori?´nteerde films te zien, die stuk voor stuk op unieke wijze een deel van deze brede cultuur belichten. Na de laatste film op zaterdag is er een afterparty Rock ya Soul Session in het Paard Van Troje en in het caf?© van Filmhuis Den Haag exposeren de leden van Los Bastardos nieuw werk.

Programma:
Vrijdag 11 en zaterdag 12 januari 2008
Inloop Zaal 5 vanaf 18:30 uur met een Haagse Hip Hop DJ en VJ. Na elke filmvertoning is er voor de bezoekers een half uur de mogelijkheid tot een discussie en of vraag en antwoordgesprek met verschillende gasten. Na afloop is er nog tijd voor een drankje met Hip Hop muziek van de Haagse DJ.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.