Discogangers verhoord na schietpartij

0

Ongeveer honderd discogangers zijn zaterdagochtend door de politie meegenomen na een schietpartij in een club aan de Mauritsweg in Rotterdam. Er raakte niemand gewond. Ondanks het meevoeren van alle feestvierders in drie RET-bussen naar het hoofdbureau aan het Doelwater is er nog geen verdachte opgepakt. Ook is er geen vuurwapen gevonden. De Mauritsweg werd enige uren afgezet in verband met onderzoek meldt Het Algemeen Dagblad.

De exacte toedracht is onbekend. Maar diverse getuigen zeggen dat iemand naar aanleiding van een ruzie naar buiten is gewerkt en zich met geweld weer toegang tot de club heeft verschaft. Toen is er geschoten door een man. Dat zou zijn gebeurd met een alarmpistool. De politie kan dat niet bevestigen. De zaak is in ieder geval voor twee weken gesloten

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.