R-and-B en hiphop talent gezocht

0

In 2008 organiseert GRAP voor de twaalfde keer Wanted, de Amsterdamse Talent Show voor R&B en hiphop acts. Wanted is inmiddels een kweekvijver voor Amsterdams hiphop talent gebleken. Zo deden in eerdere edities bekende namen als Ali B, Yes-R, Kimo, Lange Frans en Baas B mee. De winnaar van Wanted gaat naar huis met een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd, promocd’s en diverse optredens. Inschrijven voor Wanted kan tot vrijdag 1 februari via het online inschrijfformulier op www.grap.net.

GRAP organiseert Wanted om Amsterdams R&B en hiphop talent een kans te geven zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. Wanted bestaat uit drie Talent Shows en Most Wanted, de finale in de Melkweg op vrijdag 4 april. Na afloop van iedere Talent Show kiest de jury een act die naar de Most Wanted gaat. De overige plekken in de finale worden ingevuld door zes wildcards.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.