URBNN laat nieuw talent aan het woord

0

URBNN richt zich aanstaande zondag 9 december op nieuw talent. Zo ontvangen Curt, Fernando en Zarayda de meest spraakmakende modeontwerper Janice uit het programma Project Catwalk. Daarnaast is er een reportage te zien van de jonge modefotografe Sylvia Alonso, ?©?©n van Nederlands meest getalenteerde fotografen. Ook wordt er aandacht besteed aan de winnaar van de Grote Prijs Finale, die aanstaande zaterdag in Paradiso plaatsvindt. URBNN is iedere zondag van 23.50 uur tot 00.25 uur te zien op 3.

Relnicht Janice werd als zesde ontwerper uit Project Catwalk gestuurd. In het programma was hij ?©?©n van de meest spraakmakende ontwerpers, omdat hij regelmatig catfights had met de andere kandidaten. Hij is zeker niet op zijn mondje gevallen, dus dat belooft wat als hij deze week aanschuift als gastpanellid in URBNN.

Het unieke aan het werk van fotografe Sylvia Alonso is dat ze modefotografie combineert met maatschappelijke kwesties. Alonso heeft meerdere prijzen gewonnen voor haar werk. Vorig jaar won ze de NuPerspective, een initiatief om Nederlandse modefotografie te stimuleren voor fotografen tot 35 jaar. URBNN maakte een portret van deze talentvolle fotografe.

In het vast item ‘Je moeder’ zit deze week rapper Kimo samen met zijn moeder op de bank. Deze battle MC die het jonge platenlabel ‘Hou het straat records’ in het leven geroepen heeft, is ineens niet meer zo straat als hij naast zijn moeder op de bank zit. Rotjoch reist deze week weer af naar Brabant. Hij gaat namelijk clubtesten bij het feest DuzDat in Club Rembrandt te Eindhoven. Zal het hem deze week weer lukken om de lekkerste chick van de week te vinden?

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.