The Opposites in voorprogramma 50 Cent

0

Het Nederlandse rapduo The Opposites verzorgt volgende week het voorprogramma van 50 Cent. De Amerikaanse rapper geeft op 11 december een concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Naast The Opposites doet de Duitse rapformatie AM2PM dienst als support act, zo maakte concertorganisator Mojo bekend.

Willy en Big2 van The Opposites kwamen in september met een nieuw album, ‘Begin twintig’. De eerste single van de cd, ‘Dom, lomp & famous’, staat momenteel op de 47e plaats van de Single Top 100. Onlangs werden de rappers met het nummer ‘Dikke lul, drie bier’ ook derde in een tv-programma waarin gezocht werd naar een nieuw Nederlands volkslied.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.