Ritmo NYE 2008 – Exclusive Latin House Night

0

Danceminnend Nederland is dit jaar helemaal opgefleurd door de exotische latin beats van Ritmo. En let op onze woorden: 2008 wordt vanaf de eerste seconden nog heter, want Ritmo knalt er meteen in met een exclusieve New Years Eve in de gerestylde Amsterdam Marcanti, zoals het hoort. Maar ook de laatste minuten van 2007 worden als een gek gevierd en om 00.00 uur, h?©t moment, worden alle registers opengetrokken. Veel gelukswensen ?©n kippenvel gegarandeerd.

Ritmo New Years Eve 2008 wordt een fi?´sta waar de glamour vanaf spat. Net als de liters bruisende champagne trouwens. Reken maar dat deze exclusieve nacht de eerste echte climax van het nieuwe jaar wordt. Voor deze party trek je zeker je stijlvolste outfit uit de kast. Ritmo NYE 2008 wordt namelijk onvergetelijk.

AREA 1
Maar wat kan je allemaal verwachten naast de nodige oliebollen en bubbels? Drie stijlvolle area’s waar absolute topjocks staan die elke dansvloer laten zweten. Area 1 is het latin house paradijs met Gregor Salto, de man die bekend staat om zijn funky sets with a lot of soul, latin and jazz. Maar ook het fenomenale duo Ryan Marciano & Sunnery James laat van zich horen. Zij zwepen niet alleen elkaar op, maar ook de hele dansvloer.
Een andere meer dan bekende topjock is natuurlijk niemand minder dan dj Jean, de man die alles al heeft gezien en overal heeft gedraaid. Speciaal voor deze lange nacht tovert hij zijn meest zomerse muziekparels tevoorschijn uit zijn immense collectie beats.

Latin koning Rishi Romero draait warm, funky groovy, eigenlijk zoals ze het graag hebben op de exclusieve stranden van Ipenema en Copacabana. Verder is ook enthousiasteling Tony Cha Cha achter the decks te vinden, net als Marc Benjamin en de onnavolgbare percussionist Jethro Aghotta. Latin house, daar draait het allemaal om, toch? Ook Quintino doet hier zijn ding achter de ‘wheels of steal’. Met te gekke residenties is deze DJ een parel voor de toekomst, maar deze nieuwjaarsnacht laat hij Amsterdam Marcanti horen wat hij allemaal in huis heeft! Dit is de muziek die de eerste zaal van Amsterdam Marcanti in vuur en vlam zet. Als god een DJ wordt genoemd, zijn de mannen hier absolute zonnegoden, want zij hebben altijd de zomer in hun bol.

AREA 2
De rauwe eclectic sounds knallen door de speakers van Area 2. En hier zijn er natuurlijk ook een aantal steengoede DJ’s uitgenodigd. Wie? Nou, wat te denken van DJ Irwan, die de lekkerste tunes naadloos aan elkaar mixt en daarbij ook regelmatig over zijn beats heen zingt. Of DJ Dekky, de soulman die zijn gigs flink laat grooven. Dat heeft hij al vele malen bewezen in de beste clubs, ook in het buitenland. Daarnaast worden zijn producties gretig opgepikt door de groten der aarde, zoals Roger Sanchez.

AREA 3
Ultimate chillen kan in Area 3 met de loungy tunes van Sir Edward. Maar relaxen zonder exotische cocktail in je hand is onmogelijk op een exclusieve Ritmo als deze, daarom worden hier de zonnige cocktailcreaties geshaket in de speciale bar van De Kuyper.

Amsterdam Marcanti heeft onlangs een complete metamorfose ondergaan, met een magistraal resultaat als gevolg. Dit is zeker de mooiste club van Amsterdam en de exclusieve warme setting past helemaal bij Ritmo NYE 2008. Buiten zal het waarschijnlijk vriezen, in Amsterdam Marcanti raakt niemand onderkoeld. Integendeel, tijdens Ritmo stijgt de temperatuur tot het absolute kookpunt. Niet voor niets zijn er genoeg zomerse invloeden, denk aan de soepele moves van professionele tango- en latin dance acts.

De nachtvlinders en vroege vogels die graag met elkaar het legendarische 00.00 uur moment willen vieren zijn natuurlijk van harte welkom. Ritmo is zelfs stiekem al begonnen met aftellen… In ieder geval is Amsterdam Marcanti vanaf 23.00 uur geopend.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.