Lalaland in Panama

0

Al eeuwen lang wordt er op 25 december de geboorte van Het Kerstkindje gevierd. SAPPIG! Produkties hebben daarom die dag ook uitgekozen voor de geboorte van hun nieuwe kindje. Grote broer SAPPIG! is al een paar jaar in Amsterdam en Rotterdam een begrip in het uitgaansleven. Dit jaar breidde dit zich succesvol uit tot Eindhoven en Arnhem. Grote zus RICH! heeft vanuit Amsterdam met maandelijks uitverkochte edities in de Escape meer een internationale inslag. Zij heeft met onder andere edities op Ibiza (al 6 jaar wekelijks tijdens het zomerseizoen in El Divino), London en Stavanger aardig rondgereisd het afgelopen jaar.

Maar nu eerst meer over de geboorte van het derde kindje van SAPPIG! op eerste kerstdag. Het nieuwe kindje zal gaan heten LALALAND! voluit WANNA GO TO LALALAND! De peetvaders van SAPPIG! en RICH! Sunnery James en Joey Daniel zullen zich ook over dit kindje gaan ontfermen. Voor de edities in Amsterdam zal Sunnery dit samen doen met zijn maatje Ryan Marciano. Voor de edities in Rotterdam zal Joey Daniel dit doen. Zij zullen elke keer zorgen voor invulling die muzikaal zal verrassen en elke keer iets nieuws zal brengen.

Voor de start van het concept zijn artiesten geboekt die natuurlijk een link hebben met het woord ‚Äúgeboorte‚Äù. Sidney Samson en Gregor Salto zitten voor jullie, dagen en nachten in de studio om elke keer weer een nieuwe hit te produceren die de clubs doet rocken! De cd mappen van de Nederlandse toppers zitten vol met de hits aan wie deze heren de geboorte hebben gegeven! 2007 was ook het jaar waarbij twee nieuwe toptalenten in Nederland het licht zagen en doorbraken in de Dance sc?®ne: Quintino en Afrojack. Quintino is de proteg?© van Laidback Luke, producer van dancefloor fillers als Wooker en Girls en heeft een release op de cd van niemand minder dan de levende legende Roger Sanchez. Met zijn brede glimlach, dope bootlegs en sterke exclusives die garant staan voor hitte, hitte en nog eens hitte! Afrojack is een van de volgende grote namen die Maasstad zal voortbrengen. Zijn clubhit ‚ÄòIn Your Face‚Äô is een bevestiging van het talent van deze jonge Rotterdammer die werkelijk leeft voor zijn muziek.

Deze bovenstaande heren zullen natuurlijk begeleid worden door de gastheren Sunnery James en Ryan Marciano. De muzikale schok die deze heren teweeg hebben gebracht was door heel Nederland te voelen! We kunnen wel alles gaan herhalen wat al het hele jaar in alle previews heeft gestaan, maar als je deze schok niet hebt gevoeld dit jaar. Dan zat je niet in Nederland, was je niet op de juiste topfeesten of houdt je simpelweg niet van Dance. Deze dag staat ook in het teken van familie natuurlijk. We hebben een van de meest muzikale families in de Dance sc?®ne uitgenodigd. The Shermans! Andy Sherman samen met zijn zus Dorothy. Zij timmeren al jaren aan de weg en zijn in Spanje en de UK al zeer bekende artiesten. Andy Sherman is natuurlijk een van Nederlands de grootste en bekendste MC‚Äôs op dit moment. Van zus Dorothy kun je in 2008 veel verwachten. Haar laatste productie met niemand minder dan Roog is daar een voorproefje van.

Wil je weten hoe mooi ons Kerstkindje eruit ziet en welke beleving het zal brengen. Kom dan op kraambezoek op Eerste kerstdag in de Panama. Iedere ouder is natuurlijk helemaal vol van zijn ofhaar eigen kind, we gaan ons dus niet in superlatieven uitlaten over onze baby. Maar wij willen wel weten of jullie ook zo gek zijn van ons derde kindje LALALAND!

Voor alle andere Kerstkindjes geboren op 25 december, neem je legitimatie mee naar de Panama en je hoeft dan natuurlijk niet te betalen. Kom wel voor 00.30uur!

LALALAND! – dinsdag 25 december – Panama Amsterdam – 23.00 tot 04.00
www.wannagotolalaland.nl – vvk Ticketbox and www.easyticket.nl – vvk E 15, deur E20

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.