Jackson 5 weer op tournee

0

Na comebacks van o.a. de Spice Girls en Take That gaat ook Jackson 5 weer touren en misschien dat zelfs broertje Michael ook mee doet. Als het goed is staan de 5 Jacksons ergens in 2008 weer op de b?ºhne. Jermaine Jackson vertelde volgens TMF aan de BBC dat Michael is betrokken bij een eventuele re?ºnie. “We hebben sterk het gevoel dat we dit nog ?©?©n keer moeten doen: voor de fans en voor het publiek”.

Op dit moment is de band in de studio aan het werk, dus we kunnen binnenkort wel iets verwachten van Jackson 5. De laatste keer dat de broeders samen het podium deelden was in 1984. Volgens Jermaine lag het plan er al langer, maar werd het tegengehouden door de rechtzaken tegen Michael Jackson.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.