Don Diablo freakt Club Monza

0

Freakend en Don Diablo: Een combinatie die, tot drie keer toe, al eerdere Freakend edities tot een succes hebben gebracht! Tot twee maal toe zette hij het strand van Bloemendaal al op zn kop tijdens de veelbesproken strand edities van Freakend. Ook op Freakend @ Panama* Amsterdam zette hij vele freaks op zn kop! Dit keer is het de beurt om Club Monza in Utrecht compleet op zn kop te freaken!

Monza is toe aan zn tweede editie van Freakend en belooft dit dan ook een weergaloze avond te worden. De eerste editie aldaar was al reeds uitverkocht, dus houdt je hart maar vast voor deze tweede editie! Freakend, inmiddels bekend van zijn uitzinnige publiek, knallende rauwe beats en stunning performances is terug in Utrecht en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan! Don Diablo, Tony Cha Cha, Franky Rizardo, Daniel Beasley & Hombre de la Costa brengen een avond vol diepe minimal house, electro & jackin’ beats! Dit keer met Zawdi MC als ceremonie meester van de avond! Deze MC is zowat bijna niet meer weg te denken in de Nederlandse Clubscene en kan dan ook worden beschouwd als een ware aanwinst voor zowel de scene als het concept Freakend. Met een line up als deze spreekt het voor zich, deze avond word Club Monza zwaar op zn kop gefreaked! Producer, dj en label eigenaar Don Diablo is uiteraard de sensatie van het laaglandelijk clubcircuit. Hij weet elk publiek te bespelen met een mix van electro, breakbeat, rock, en een reeks homemade bootlegs, die ervoor zorgen dat elke publiek wat voor hem staat ook helemaal los gaat!

Sinds het begin van het concept, vorig jaar zomer in Bloemendaal, is Franky Rizardo de mainman van Freakend. Aangesloten bij het Utrechtse boekingskantoor VibeIndustries ( HYPERLINK “http://www.vibe-industries.nl” www.vibe-industries.nl), word de mix- en draaikunsten van deze jonge, maar zeer getalenteerde DJ/Producer steeds meer en meer opgepikt door andere in het land. Zo is hij steeds meer en meer te vinden op andere vooraanstaande evenementen. Samen met collega‚Äôs Daniel Beasley, Hombre de la Costa, Zawdi MC en anderen toeren de mannen , naast hun reguliere boekingen, inmiddels elke maand op en neer tussen de verschillende locaties waar Freakend word gehouden: Club Rembrandt Eindhoven, Manhattan Arnhem & Club Monza! Houd deze namen dan ook goed in de gate! Naast de dansvloer weten de heren Franky Rizardo & Daniel Beasley ook wat er te doen staat in de studio. Twee succesvolle releases voor Franky Rizardo op het label Fame Recordings (Armada Music), een release op Funktion Recordings in Chigago USA en komt Daniel Beasley binnenkort met zn eerste release op het nieuwe label van Franky Rizardo zelf : RizardoRecords ( HYPERLINK “http://www.rizardorecords.com” www.rizardorecords.com). Naast remixes van Franky Rizardo zelf, zal de release van ‚Äú Tokyo‚Äù vergezeld worden van remixes van o.a. Oliver Twizt, voorheen beter bekend als de producerende kant van Skitzofrenix. Tony Cha Cha en Hombre de la Costa maken het rijtje af.

Tony Cha Cha heeft niet echt een introductie meer nodig, de altijd vrolijke en gekke tony freakt hem toch altijd wel achter de draaitafels, zeker bij Freakend! Hombre de la Costa is het locate talent, met residenties in Club Monza en Storm op donderdagavonden brengt hij met zijn looks en draaikunsten elk hart op hol! Druk bezig met het produceren met de nieuwste tracks, had hij een aantal maanden nog een leuke release te pakken voor zijn remix van zomerhit “ From Holland” van Bobby Burns, welke zelf al de vorige editie in Club Monza reeds op zn kop zette! De avond is uiteraard niet compleet met The HouzeJunkiez, dit danstrio, is de nieuwste sensatie op dansgebied. Hun performances staat elke keer weer tot iedereen zijn verbazing! Verwacht deze editie dan ook een extra freaky performance van Nader, Harvey en Cindy, oftwel The HouzeJunkiez!!

Panama* Amsterdam, Rembrandt Eindhoven, Blm9 Bloemendaal, Sunrise Aquabest, Level Arnhem, Club Monza: allen locaties die het afgelopen jaar afgeladen vol waren voor de freakshow die Freakend heet! Deze tweede editie met Don Diablo en Tony Cha Cha wil en mag je dus niet missen! Koop dan ook snel je kaartjes in de voorverkoop via HYPERLINK “http://www.freakend.nl” www.freakend.nl!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.