Komend weekend Brasa Fair in de Rai

0

Op 23, 24 en 25 november a.s. vindt in de Amsterdam Rai de eerste edtie plaats van de Brasa Fair. De Brasa Fair presenteert een uiteenlopende mix van diverse elementen die betrekking hebben op de Caribische en Zuid Amerikaanse leefwijze in Nederland. Het is een consumentenbeurs met een Business to Business component waarbij Lifestyle, Culture, Business & Fun gezamenlijk te beleven zullen zijn.

Op deze drie dagen komen voornamelijk (kleine)ondernemers, culturele instellingen, artiesten, kunstenaars en anderen die BRASA als levenstijl en verbondenheid met elkaar ervaren, samen. Een divers gezelschap van gelijk gestemden zal zich etaleren met hetgeen zij gemeen hebben om zich in Nederland te integreren. Er is voor de Rai Amsterdam gekozen omdat de locatie een goede mogelijkheid biedt om een dergelijke beurs te kunnen herbergen.

Sinds enkele decennia wonen er vele honderduizenden mensen in Nederland van wie hun wieg hebben gestaan in Suriname, Nederlandse Antillen, Cuba, Aruba, Dominicaanse Republiek, Venezula, Columbia, Brazilie, Guyana, Trinidad and Tobacco en tal andere Caribische en Zuid Amerikaanse landen. Met de komst van deze mensen naar Europa heeft zich een ontwikkeling voorgedaan die hun levenstijl en gewoonten mede bepalend hebben gemaakt voor de huidige Nederlandse leefwijze van diversiteit.

De Brasa Fair is een project van de Stichting Braza Plaza en wordt georganiseerd door Roy Ristie Marketing, Communicatie en Events.
Vr. 23-, Za 24- en zondag 25 november 2007
Randstadhal RAI Amsterdam
12.00 – 23.00 uur (Zondag tot 20.00 uur)
Meer info op www.brasafair.com

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.