Mai Tai maakt comeback

0

Mai Tai, de damesgroep die in de jaren 80 de ene naar de andere hit scoorde (o.a. ‘History’, ‘Female intu?Øtion’, ‘Am I Loosing You Forever’) lanceert op 28 November 2007 na 20 jaar haar nieuwe album, getiteld “Onder Voorbehoud”. Verrassend genoeg koos de groep hierbij voor een Nederlandstalig repertoire. “Het Engelstalige repertoire uit de jaren 80 was gewoon te goed om te overtreffen. En waarom zou je jezelf herhalen? Het is gewoon tijd voor iets nieuws. Trouwens, veel mensen denken nog steeds dat Mai Tai een Engelse popformatie is, terwijl we alle drie uit Nederland komen‚Ķ”, aldus de dames van Mai Tai.

Naast de eigen nummers zijn er ook enkele vernieuwende covers opgenomen zoals “Iedereen is van de Wereld”, “Stil In Mij”, en “Kronenburg Park”. Bij “Kronenburg Park” werden de achtergrond vocalen destijds al voor rekening genomen van Mai Tai op de originele versie van Frank Boeijen. Nu dus volledig anno 2008 gemaakt en daarmee het boegbeeld van dit nieuwe moderne album. Van het album verschijnt ook een “Limited Edition”. Deze is aangevuld met een extra bonus DVD met daarop de 14 videoclips van de nieuwe album tracks, alsmede diverse extra’s zoals o.a. een karaoke-versie en een kijkje achter de schermen.

Op de cover van het album laten de dames zien dat je geen 20 hoeft te zijn om er nog fris en fit uit te zien. Samen met Manager Jeff Borrenbergs, fotograaf Peter van Hout en visagist Tom Sebastian hebben de Mai Tai’s, die zelf moeder zijn en twee ervan zelfs de titel oma dragen, besloten om met ontbloot lichaam te poseren voor de camera. En daarmee geeft het drietal van dit eerlijke en persoonlijke album zich letterlijk bloot. “We willen laten zien dat leeftijd niet van belang is om er nog goed uit te zien.. We mogen er toch nog steeds zijn‚Ķ.!? Er is niks om ons voor te schamen‚Ķ We zijn zoals we zijn!‚Ķ”aldus Mai Tai.

In 2008 zit Mai Tai al weer 25 jaar in het vak, dat is natuurlijk niet niks‚Ķ Ze zijn na al die jaren nog steeds goede vriendinnen van elkaar en daarnaast zijn er nog heel veel mensen die van hun muziek en optredens genieten. “Zolang dat zo blijft gaan wij door”. De eerste single waarmee Mai Tai het nieuwe album zal introduceren op de Nederlandse radio en televisie is “Bijna”, een nummer van alleskunner Eddy Zo?´y.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.