Timberlake wint award voor beste popzanger

0

Justin Timberlake is zondag bij de American Music Awards in Los Angeles gekozen tot beste popzanger. Ook werd zijn album ‘FutureSex/LoveSounds’ bekroond tot beste soul en r-and-b-album. Timberlake accepteerde de eer vanuit Australi?´, waar hij op tournee is meldt Novum Nieuws.

De award voor Amerikaanse artiest die het populairst is in het buitenland ging naar Beyonc?©, die de prijs kreeg uit handen van Usher. De eer ging eerder naar Michael Jackson, Rod Stewart en Aerosmith.

De American Music Awards, die voor de 35e keer werden vergeven, staan in het teken van vrijwel alle muziekgenres die Amerika rijk is, van pop en rock tot r&b en latin. De genomineerden worden geselecteerd op basis van verkoopcijfers en radiozendtijd. Het was voor het eerst dat de winnaars werden gekozen door het publiek.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.