Rapper steekt in op racistische Polen

1

De Nederlandse rapper MC King Lover, zoals Humprey G. Mijland zich ook noemt, moet mogelijk 25 jaar de cel in. Waarschijnlijk heeft racisme geleid tot de drievoudige poging tot moord afgelopen donderdag. Na een discotheekbezoek stak Humprey, bekend van T-Spoon, Definition Joy en 2 Brothers on the 4th Floor, als een wildeman in op twee jongemannen uit Wroclaw.

De dronken Polen zouden de in Jamaica geboren Humprey vanwege zijn huidskleur hebben uitgescholden en fysiek hebben belaagd. Een derde Pool, die de strijd wilde stoppen en ook gestoken werd, verkeert in levensgevaar. Ook zijn begeleider Moreno L., die mogelijk eveneens op de Polen instak, is opgepakt.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Sorry MC King Lover. Je hebt je laten uitlokken je handen te bevuilen. That’s wrong. We hebben goede rechtmatige middelen om dit soort Wilders-achtig tuig uit te schakelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.