SAPPIG! in .off_corso

0

SAPPIG! valt deze maand in het weekend van het REMF festival. Beide organisaties zijn hierin dus een samenwerking aangegaan. Dit houdt in dat er een normale SAPPIG! editie is die wel in het programma van REMF is opgenomen. Natuurlijk wordt er tijdens zo’n Rotterdams festival een line-up neergezet die ook de Maasstad vertegenwoordigd!

Hierbij kan je natuurlijk niet om Benny Rodrigues heen! Deze eigenwijze Rotterdammer gaat al jaren zijn eigen gang en boekt daar nationale en internationale successen mee. Waar alle top dj´s van Nederland zich aansluiten bij een management of agency, doet Benny het allemaal zelf. Hierdoor behoudt hij waarschijnlijk de warme uitstraling en frisse muzikale verrassingen die hij steeds heeft. Deze produkties worden natuurlijk uitgebracht onder zijn eigen label. Hij is gewoon de grootste in Rotterdam op dit moment, maar blijft voor elke Dance liefhebber in de Maasstad gewoon Benny! De formulie van succes! Joey Daniel heeft een druk jaar achter rug. Hij reisde het hele land door om zijn eigenwijze stijl aan de man te brengen. Maar ook in het buitenland heeft hij zijn eigen stempel weten te drukken. Turkije, Griekenland, Spanje en Noorwegen stonden met gigs in meerdere steden veelvuldig in zijn agenda. Ook de grote festivals als Rockit, Mysteryland en Sensation waren een feit in de agenda van de blonde Rotterdammer, die zijn roots heeft in de legendarische club Now&Wow. De enige niet Rotterdammer in de line-up is de andere SAPPIG! resident Sunnery James. Maar hij is inmiddels landelijk bezit geworden van de liefhebbers van zijn opzwepende en energieke sets. Neem een willekeurige partysite en check de agenda van deze man. Werkelijk ongelooflijk hoe snel hij zich in de top heeft weten te nestelen! Deze drie giganten zullen de mainhall voor hun rekening nemen.

In de lounge zullen Cream en Civil vertrouwd weer de lekkerste Hip-Hop en Urban tracks draaien.Van lekker rauw voor de liefhebbers tot super sexy voor de dames.

Het is maandelijks uitverkocht, kom dus op tijd! Zeker nu er deze maand de samenwerking met REMF is en er nog meer mensen op af zullen komen.

SAPPIG!
30 november
010 – Off Corso – 23.00 tot 05.00

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.