Debut Album GMB in de winkels

0

De Rotterdamse rapper GMB komt, een jaar nadat hij van de Grote Prijs van Nederland ‚Äúde muzikantenprijs‚Äùontving, met zijn eigen album: ‚ÄúThis is not an album, this is a phase‚Äù. Vanaf 19 november is het album te koop in de Nederlandse platenzaken. De soulvolle rauwe hiphop tracks op het album zijn ge?Ønspireerd door soul, funk, jazz, reggae en muziek uit Kaapverdi?´, het geboorteland van zijn ouders.

GMB deelde al het podium met gerenommeerde hiphop artiesten als Opgezwolle, Duvelduvel, Bahamadia en Cali Agents en leverde onlangs een bijdrage aan het nieuwe album van Pete Philly & Perquisite ‘mystery repeats‚Äô. In aanloop naar de winkelrelease zijn in samenwerking met MySpace alle tracks van het album tussen 9 november en 16 november volledig te beluisteren op www.myspace.com/gmbonline.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.