‘Reunite’ in de Amsterdam Marcanti

0

Reunite is ontstaan door opgedane inspiratie binnen de danswereld van de initiatiefnemers. Tijdens het bezoeken van Classics Parties zijn ze namelijk tot de conclusie gekomen dat de meest begeerde Love Ballads best wat vaker op een dergelijke avond passen dan alleen tegen het einde.

Dezelfde Classic-freakers, zullen na ‚ÄúBounce‚Ķ., R??????????ck Skate‚Äù en ‚ÄúShe Talk To Me With Her Body‚Äù, naadloos overschakelen bij het horen van een aantal strakke nummers van b.v. Joe, Levert, R.Kelly, Babyface, en zodoende samen met hun favoriete partner op ?©?©n tegeltje van de dansvloer hun lichaamstaal aan elkaar over brengen. Als de dj‚Äôs weer overgaan tot de Swingbeats en Dance Classics zal de gezellige sfeer en de toon van de avond al gezet zijn.

In deze editie van REUNITE in de Amsterdam Marcanti moet dit concept nog meer voldoen aan de dans en ontspanningbehoefte van vele Swingbeats en Dance Classics bezoekers. Simpelweg de beste Swingbeats, Dance Classics en een selectie van de mooiste Love Ballads. De sfeer en muziekvariatie wordt daarnaast mede bepaald door de 3 fantastische dj’s. Massive, Funk-A-Delic en Pac zullen deze avond gaan vullen met het beste repertoire van bovenstaand concept. Een mengeling van Swingbeat, Dance Classics en Love Ballads zal deze avond typeren als een typische Back In The Time avond.

Datum : vrijdag 23 november
Tijd : 23.00-05.00
Plaats : Amsterdam Marcanti, Jan van Galenstraat 6-10, Amsterdam

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.