Eva Mendes poseert voor sprookjeskalender

0

Eva Mendes is niet alleen op het witte doek te bewonderen. De 33-jarige Amerikaanse actrice prijkt momenteel ook op een sprookjesachtige kalender van Campari. Dat meldt Nu.NL. De wereldberoemde fotograaf Marino Parisotto heeft voor de kalender twaalf sprookjes tot leven gebracht. Mendes figureert op de foto’s onder meer als Roodkapje, Sneeuwwitje, De kleine zeemeermin en de Gelaarsde kat.

Mendes zegt enorm enthousiast te zijn over het project. “Het was een geweldige ervaring. Ik had nog nooit eerder voor een kalender geposeerd en ik voel me vereerd dat Campari me de kans heeft gegeven om deze prachtige sprookjes uit te beelden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.