Hindination in The Powerzone

0

Op 16 november is het tijd voor Hindination in The Powerzone. Vanaf de eerste editie bleek Amsterdam te smachten naar meer. Dit wordt een weergaloos feest met de meest sexy tunes in al zijn facetten. Natuurlijk is er daarvoor weer een hele waslijst aan nationale topbandjes en dj’s geboekt. Je kan een lekkere mix van Sexy bhaitak, zwoele chutney, Eclectic, Urban, Latinhouse etc. verwachten.

The Hindination area is het domein voor een aantal grootse Hinditoppers. De line up van de komende editie liegt er niet om en laat duidelijk zien waar het om draait. Met de line-up: Prako, Irresistible IRI, Lady D, Immenzo, Pagal, Swing, Gizzy, Yaz4fun & Wahab moet het wel een knalfuif worden in The Powerzone. Naast deze dj’s zijn er nog 2 topbandjes.

Wat te denken van Xqlusiv met als laatst toegevoegde lid: Jeffrey. De afgelopen optredens met Jeffrey zijn erg in de smaak gevallen en het publiek heeft er dan natuurlijk ontzettend van genoten. Binnenkort is hun nieuwe veelbelovende cd te verwachten: Xqlusiv vol 9. De megaster Oemar doet het nog steeds goed. Van zichzelf zegt hij dat hij een soulfreak is, dit hebben we inderdaad kunnen zien bij zijn laatste optredens, waar hij een paar prachtige oude souls heeft gezongen en echt met gevoel naar voren heeft gebracht. Ook zijn jongere broer Faziel weet het publiek nog steeds te vermaken en natuurlijk is de dansvloer dan helemaal vol bij hun optredens.

Of Eagle Musicians olv Renaldo. Wat gaat deze band als een speer! Hun producties vinden gretig aftrek bij het publiek, zoals hun laatst uitgebrachte cd volume 5 ”Touch me”. Indroniel en Regilio zijn hier de zangers en zij staan iedere keer weer klaar om het publiek te vermaken. Ook van Indroniel is bekend dat hij een soulliefhebber is en Regilio is een van de meest veelzijdige zangers met zijn chutneys, soca’s, merengues en bubblings.

Hindination is de uitgelezen mogelijkheid om weer eens lekker gek te doen.
Deze spetterende line-up zal ervoor zorgen dat onze zalige danseressen met hun uitdagende moves The Powerzone weer eens in vuur en vlam zullen zetten!

Iedereen is welkom op vrijdag 16 november @ The Powerzone Amsterdam vanaf 23:00 tot 05:00.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.