Winnaars Urban awards bekend

0

BNN heeft gisteravond in samenwerking met FunX, Juize.FM en Rotterdam Durft vanuit de Rotterdamse Cruise Terminal de Urban Awards 2007 uitgereikt. The Opposites en Appa zijn de grote winnaars. The Opposites namen zowel een award voor Beste Single als Beste Video mee naar huis voor hun hit ‘Geen Klasse / Geen Stijl’. Appa werd gekroond als Beste Nieuwkomer en kreeg een een award voor Beste Mixtape (‘Ter Beschikking van de Straat’).

Bij het event vielen totaal in acht categorie?´n prijzen te verdienen. Het publiek heeft via de de site www.urbanawards.nl de winnaars gekozen. ‚ÄòNederlands Grootste Nachtmerrie‚Äô van Salah Edin werd uitgeroepen tot Beste Album, Partysquad veroverde net als vorig jaar de titel voor Beste DJ, Typhoon nam de award voor Beste Lyrics in ontvangst voor de track ‚ÄòVolle Maan‚Äô en Opgezwolle werd gekozen tot Beste Live-Act.

De awards werden uitgereikt door diverse BN-ers waaronder Fernando Halman, Curt Fortin, DJ La Ni?±a, Bizz Banascus en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Met de Urban Awards wil BNN de subculturen die vallen onder de noemer ‚Äòurban‚Äô een breder podium geven en zo een bijdrage leveren aan de promotie van de Nederlandse urban sc?®ne.

Zondag 11 november is er bij URBNN van 00.35 uur tot 01.10 uur een compilatie van de Urban Awards te zien bij BNN op 3. Via www.101.TV is de hele registratie van de Urban Awards te bekijken.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.