Dizzee Rascal op Urban Awards 2007

0

De ongekroonde koning van de Britse grime en hiphop, Dizzee Rascal, geeft woensdag 7 november een mini-concert op de Urban Awards 2007. Hij komt speciaal over vanuit Londen om zijn opwachting te maken op de awardshow in de Rotterdamse Cruise Terminal.

Dizzee Rascal werkte samen met grote artiesten als Wiley Kat, So Solid Crew en de Arctic Monkeys. Met zijn donkere beats, zijn unieke opgefokte flow en maatschappijkritische teksten sleepte deze Londense rapper in 2003 zelfs de Mercury Prize binnen. Ook werd hij dit jaar tijdens de MOBO Awards uitgeroepen tot ‘Best UK Male’.

Naast Dizzee Rascal treden ook Pete Philly & Perquisite, Big Boy Caprice, Raymzter en Algerino, Appa, Winne en Jiggy Dj?© op. Partysquad en Flexican geven aansluitend een optreden op de afterparty. Tot begin november kan er nog gestemd worden op de genomineerden via www.urbanawards.nl. Zarayda Groenhart (URBNN) presenteert dit jaar de Urban Awards en wordt bijgestaan door stand-up comedian/producer Big Ed.

BNN organiseert de Urban Awards in samenwerking met FunX, Juize.FM en Rotterdam Durft. Het 24-uurs jongerenkanaal 101.TV zendt de awardshow live uit van 21.00 uur tot 22.15 uur. Zondag 11 november is er bij URBNN van 00.35 uur tot 01.10 uur een compilatie van de Urban Awards te zien bij BNN op 3.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.