Mathurin start nieuwe theatertour

0

Theatermaakster Jetty Mathurin heeft op 3 november in Diligentia in Den Haag de premi?®re van haar nieuwe solovoorstelling ‘Zeven’, haar zevende onewomanshow. DNA onderzoek en haar eerste reis naar Afrika zijn haar grootste inspiratiebronnen voor deze theatershow. Op 8 en 9 november staat zij met Zeven in de Meervaart in Amsterdam

De voorstelling ‘Zeven’ gaat over ‘roots’ of op z’n Nederlands ‘ wortels’ en hoe mensen worden be?Ønvloed door het wel of niet kennen van hun afkomst. Aan bod komen: familieverhalen, historisch onderzoek en de huidige Nederlandse samenleving. En dan met name de vraag welke mensen erbij horen en wanneer mag je erbij horen? Haar personages Jetty, Taante en Stanley, de drie-eenheid, zijn weer te zien in Zeven.

Naast haar werk in het theater is Jetty Mathurin een veelgevraagde actrice op televisie. Grote bekendheid kreeg ze op tv met de rol Smorrie in de dramaserie ‘Vrouwenvleugel’ (winnaar van de Televizierring) en met haar vaste rol in ‘Oppassen’ en ‘Bradaz’. Ook speelde ze o.a in ‘Baantjer’, ‘Costa’, ‘Parels & Zwijnen’, ‘Otje’. De actrice is ook te zien geweest op het witte doek. Bijvoorbeeld als ‘Sjette’ in de bekroonde korte film ‘You II’ en in de succesvolle film ‘Madame Jeanette’ waarin ze de titelrol speelde.

Speellijst

Meer informatie: www.mathurin.nl of www.mojotheater.nl
Wil je vast een voorproefje?
Jetty Mathurin is dinsdag 6 november te gast in het televisieprogramma ‘Pauw en Witteman’.
De uitzending is om 23.00 uur bij de VARA op Nederland 1

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.