URBNN: R-and-B dood of levend?

0

De aflevering van URBNN staat aanstaande zondag 4 november geheel in het teken van R&B. Curt, Fernando en Yolanthe ontvangen Karima Lemghari in de studio. Zij maakte deel uit van de jaren ’90 R&B groep ‘Dignity’ en speelde vorig jaar in de musical ‘Lion King’. Zarayda heeft een exclusief interview met superster Robin Thicke. Deze zanger en tekstschrijver werkt samen met vele grote namen uit de muziekbusiness. Hij schreef onder andere liedjes voor Mya, Marc Anthony, Christina Aguilera. URBNN is iedere zondag van 23.50 uur tot 00.25 uur te zien bij BNN op 3.

In het vaste item ‚ÄòJe Moeder‚Äô zit Lloyd samen met zijn moeder op de bank. Hij is zijn zangcarri?®re ooit begonnen in de R&B groep Arnhemsgewijs. Nu gaat hij solo onder de naam Lloyd de Meza. In 2006 verscheen zijn eigen debuutalbum ‚ÄòMijn Diamant‚Äô en heeft hij een bijdrage geleverd aan verschillende hitsingles van Chuckie, Brainpower en Def Rhymz. Ook is er een portret te zien van rapper Appa, die zelf een broertje dood heeft aan R&B en deze week zijn album ‚ÄòStraatfilosoof‚Äô uitbrengt.

Rotjoch duikt het studentenleven in. Deze week is hij te vinden op een studentenfeest in Leiden. Zullen de Leidse studentjes hem deze week kunnen verleiden tot een goede beoordeling?

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.