Snoop Dogg bij European Music Awards

0

Rapper Snoop Dogg is in Europa, in M?ºnchen om precies te zijn. De Amerikaan bezoekt Duitsland omdat hij vandaag (donderdag) de gastpresentator is van het jaarlijkse feestje van de zender MTV. Dan worden de European Music Awards (EMA) uitgereikt aan verschillende artiesten. Snoop Dogg gaat de show aan elkaar praten.

De rapper is binnenkort te zien in de reallife tv-show die vanaf december wordt uitgezonden op de televisie in de Verenigde Staten, zo verklaarde hij woensdag op de MTV-persconferentie in M?ºnchen. ,,Snoop Dogg zit vol met allerlei dingen, dus het moet een leuke show worden”, hield hij de massaal toegestroomde media voor.

In de reallifeshow wil de zanger en entertainer inzicht geven in wat het vaderschap allemaal inhoudt met drie kinderen en een vrouw meldt het Algemeen Dagblad.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.