New Jack City in Off_corso

0

Op vrijdag 2 november is er weer een New Jack City avond in Off_corso Rotterdam. Dj’s Orlando, J-Flava, The R en Mixmaster J nemen je mee op een New Jack Swing (Swingbeat) trip. New Jack Swing is de voorloper van de huidige r-and-b en is ontstaan uit de danceclassics van rond 1987.

Belangrijke namen en groepen uit die periode zijn : Teddy Riley (Guy, Wrecks ‘N’ Effect, Blackstreet), New Edition (Bobby Brown, Johnny Gill, Bell Biv Devoe, Ralph Tresvant), Keith Sweat, Jodeci, Basic Black, Today (Big Bub), Troop, Heavy D & The Boyz, SWV, Pebbles, Tony Toni Tone (Raphael Saadiq), AL B Sure! en nog veel meer.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.