Kings of Latin in Weert

0

The kings gaan weer een stapje verder naar het zuiden, na succesvolle edities in de Hotel Arena (Amsterdam), Offcorso (Rotterdam) en de maandelijkse uitverkochte editie in Utrecht, strijken the Kings neer in Weert. En hoe. Met de vaste residents die elke editie het dak eraf rocken zal dat zeker ook gebeuren in de Carte Blanche. Met een te dikke line up representen de kings latin en electro.
Sidney Samson is de man op dit moment. Work it en Pump up the Stereo zijn zijn te komen releases en nu al enorme hits. Bekend van de Sneakerz parties en mega Discotheek the Matrixx kon Sid niet ontbreken.

Rishi Romero rockt met zijn latin driven sets elke crowd. Staat standaard op de belangrijkste parties zoals bijvoorbeeld Ritmo (Powerzone) en Nope is Dope (Heineken Music Hall) en is met trots de King resident.

Marc Benjamin is na zijn Nope is Dope tour in zeer korte tijd 1 van de populairste DJ´s van het moment geworden. Met zijn 17 jaar belooft de toekomst nog heel veel voor hem.
Shurendi zal samen met R.E.D Weert en omstreken representen. Met onder andere optredens op het populaire Latin Brutality zal dat geen probleem zijn voor hen.

MC Shanairo pakte met Nope is Dope, Ritmo en Kings al populariteit en zal doen waarvoor hij komt; Entertainment en het showen van zijn skillz.

Kings of Latin Carte Blance weert
Vrijdag 26 oktober 2007
Sidney Samson, Rishi Romero, Marc Benjamin, Shurendi, R.E.D, MC Shanairo
Open 22.00-05.00
Vvk €7.50 Door €10.00
www.kingsoflatin.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.