RITMO in The Powerzone Amsterdam

0

Zaterdag 3 november een nieuwe editie van Ritmo. Het enige feest dat true latin house represent. Dat Latin house nog steeds zeer populair is, bewees de laatste editie nog eens. Het 2 jarig bestaan werd gevierd met een vol huis en ging compleet los. In november zal de editie weer de beste dj´s op dit moment waarborgen en die zullen deze maand ook nog eens exclusief voor Ritmo in de Powerzone draaien.

Gregor Salto, in 1 woord geniaal, internationaal doorgebroken en na zijn nieuwe release Erasmus zit hij nog vaster op de zetel die hij bezet, de absolute top dus. Sidney Samson laat weer zien een top producer te zijn met zijn nieuwe track pump up the stereo. Sidney heeft het naar zijn zin op Ritmo en laat dat zien door latin orientated te draaien. Verwacht van hem weer potientele hits in zijn set. Rishi Romero, de man die al 2 jaar latin house represent en verrassende edits en bootlegs ten gehore brengt kan natuurlijk ook niet ontbreken, ook hij staat internationaal ook al zijn mannetje. Noorwegen, Sofia, Zuid Amerika en er liggen al een dozijn buitenlandse opties voor hem in 2008. Madskillz, bracht met zijn maatje Gregor Salto de ene hit na de andere uit. Na zijn optreden op het 2 jarig bestaan liet Madskillz zien dat hij makkelijk mee kan met de top en kon natuurlijk niet ontbreken op deze editie. Marc Benjamin is 1 vd snelst groeiende DJ van dit jaar. Hij stond op bijna alle feesten en festivals die ertoe deden en de dope sets van deze nuchtere jongen worden goed ontvangen. Hij staat voor het eerst op Ritmo en zal jullie verwennen met de dikste beats.

Naast de DJ´s zullen onze Braziliaanse danseressen terugkeren, Jethro Angkotta on the percussion is nog steeds ongeevenaard, mister MC Andy Sherman gaat zijn afwezigheid op de vorige editie meer dan goed maken, maar ook VJ Urwinio heeft weer een subliem beeld plan klaar liggen en zal jullie visueel verwennen.

Ritmo heeft al 2 jaar gestaan voor kwaliteit en maakte de wederopstanding van the Powerzone helemaal mee. Nu op weg naar het derde jaar en het blijven ontwikkelen van het concept. Geen honderden dj´s in een paar uurtjes gepropt, maar de beste mannen op dit moment hun ding laten doen.

RITMO The Powerzone Amsterdam
Zaterdag 3 november 2007
Gregor Salto, Rishi Romero, Sidney Samson, Madskillz, Marc Benjamin, Jethro Angkotta,
MC Andy Sherman, VJ Urwinio
Presale € 12,50 at ticketbox.nl, timoco.nl
Open 23.00-05.00
www.ritmomusic.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.