Da Bounce Comedy Nights

0

Na een succesvolle opening van het nieuwe comedy seizoen in september 2007, zetten wij de lijn van het geslaagde event voort. Da Bounce Comedy Nights eindigt het jaar 2007 met twee unieke shows in Rotterdam en Amsterdam. Vrijdag 2 november zal het publiek in het Oude Luxor Theater in Rotterdam als eerste kunnen genieten van dit geweldige event. Op zaterdag 3 november kan het publiek in het Path?© Tuschinski Theater in Amsterdam de energie van de acts opsnuiven.

Da Bounce Comedy Nights trekt sinds de eerste editie in 1997 volle zalen. Het event is onderscheidend, vernieuwend en gewaagd. Voor dit event worden de beste, veelal Amerikaanse, Stand-up Comedians ingevlogen. De Comedians hebben hun strepen verdient bij de meest gewaardeerde Comedy programma’s als Def Comedy Jam, David Letterman, Showtime at the Apollo en Comic View.

Naast de beste comedians uit het vak Mark Vieira (NewYork), Marlon Randolph (New York) en Big Sean (Atlanta) wordt het publiek getrakteerd op optredens van een Streetdance show en een (inter)nationale zangact. Gedurende de avond zorgt de DJ op het podium en de DJ in de foyer dat de opgebouwde energie geen moment verloren gaat. Verwachtingen overtreffen, dat is Da Bounce Comedy Nights!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.